O nama

Princ - ukus koji čuva tradiciju

O nama.

Priča počinje već tako davne 1994. Princ M je osnovana kao mala porodična firma s jasnim ciljem I vizijom. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja osvežavajućih gaziranih I negaziranih bezalkoholnih pića kao I tradicionalna proizvodnja soda vode.

U početku Princ M je bila mala sodadžiska radionica s manuelnim principom rada, da bi tokom prve decenije ovog veka uz stalna ulaganja u opremu i tehniku kao i primenjivanje najvisih standarda kada je reč o bezbednosti hrane i kvaliteta, prešla na potpunu automatizaciju proizvodnje i dostigla poziciju da može da ide rame uz rame s najvećim kako domaćim tako i stranim proizvodjačima bezalkoholnih pića. Svih ovih godina naša misija je ostala ista, obezbediti najbolje proizvode po najpovoljnijim cenama i steći što više zadovoljnih potrošača.

Svi naši proizvodi su u skladu sa HACCP standardom.

Naš proces proizvodnje se zasniva na modernoj opremi koji u kombinaciji sa iskusnim stručnim kadarom medju kojima su pojedinci od samog osnivanja firme, bazirajući se na adekvatnim profesionalnim uslovima poslovanja svih ovih godina daje proizvode konstantnog kvaliteta, pa se tako danas naš proizvodni i poslovni prostor prostire na 400m2.

Recepture na kojima se bazira naša proizvodnja baziraju se na prepismima naših predaka, a iz njihove jedinstvenosti koju čuvamo dugi niz godina uz konstantno usavršavanje, proističe i naš slogan PRINC-UKUS KOJI ČUVA TRADICIJU.

Za više informacija o našoj firmi kliknite ovde.

HASAP standar princsokovi

Pogledajte kraći video proizvodnog procesa:

Copyright © All rights reserved | Developed by by product360.rs